Müftü Haberleri

müftü haberleri ve güncel müftü gelişmeleri, müftü ile ilgili tüm video, müftü fotoğrafları ve müftü haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli’nde Hacca gidecek 63 kişilik kafile uğurlandı.

Gündem

Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş, Engelliler Haftası vesilesiyle İl Müftülüğü’nde görev yapan engelli personel ile bir araya geldi.

Gündem

İl Müftüsü Yusuf Eviş, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ve Başkan Yardımcılarına hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere ziyaret gerçekleştirdi.

Eğitim

‘’Vize’nin Şairleri 3’’ şiir kitabının basımının ardından öğrenciler, İlçe Müftüsü İbrahim Hamarat’ı ziyaret etti.

Gündem

Demirköy İlçe Müftüsü Ömer Ak, Belediye Başkanı Recep Gün'ü ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Gündem

İlçe Müftüsü Sabri Demir başkanlığında gerçekleştirilen aylık mutat toplantıda, din hizmetleri ve Kur'an Kursu faaliyetleri değerlendirildi.

Gündem

Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti.

Gündem

Demirköy İlçe Müftülüğüne bağlı Limanköy Hatice Namlı kursu Hocası Semiha Ulaş ve öğrencilerinin organize ettiği iftar programı, yüksek katılımla gerçekleşti.

Gündem

Türkiye Cumhuriyeti'nin Filibe Başkonsolosluğu'nda ve Filibe Muradiye Camii'nde düzenlenen etkinliklerde, Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş ve ekibi, kültürel ve dini...