Ödül Haberleri

ödül haberleri ve güncel ödül gelişmeleri, ödül ile ilgili tüm video, ödül fotoğrafları ve ödül haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Plastik atıkların geri kazanımı ve yeniden değerlendirilmesine yönelik çözümlerin ele alındığı plastik geri dönüşüm yarışmasnda 7 farklı kategoride ödüller sahiplerini...

Gündem

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan “TDV Uluslararası İyilik Ödülleri”, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla sahiplerini...

Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde düzenlenen ödül törenine katılarak, öğrencilerin başarılarını kutladı.

Eğitim

Vize Cumhuriyet İlkokulu, e-Twinning Okul Etiketi'ni kazanarak ilçenin gururu oldu. Başarı, özveri ve iş birliğiyle elde edildi.

Magazin

Dany Brillant, ödülünü yaklaşık 50 kişi ile birlikte aldı

Bilim ve Teknoloji

Türk Telekom’un markası GAMEON, oyunseverlere ve oyun ekosistemine fayda sağlamaya devam ediyor. GAMEON’un toplam 100 bin TL ödül havuzuna sahip...

Ekonomi

Vodafone, Pazarlama Türkiye’nin düzenlediği İklim ve Sürdürülebilirlik Ödülleri’nde “Yılın Sürdürülebilir İş Raporlaması” ve “Sürdürülebilir Telekomünikasyon Markası” kategorilerinde gümüş ödül aldı.

Eğitim

Çakıllı İlkokulu öğrencileri, ÇEDES Projesi kapsamında düzenlenen pano yarışmasında birinci olan sınıfların ödül töreninde bir araya geldi.

Gündem

Başkan Göç, Türkiye 2.'lik Ödülü ve Teşekkür Beraati'nin alınmasında katkıları olan il merkezi personeliyle mutluluğu paylaştı.

Spor

Kırklareli'nde kulüplerarası özel sporcular masa tenisi il birinciliği müsabakaları kıyasıya mücadelelere ev sahipliği yaptı.

Eğitim

Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu, kitap okuma sınavlarında başarılı olan öğrencilere ödül olarak yemek ısmarladı.

Eğitim

Pınarhisar ilçesinde Zirve Senin Yarışması ikinci etabı gerçekleştirildi. İlkokul 4. sınıfların katıldığı yarışmaya katılan her öğrenci ödül aldı.