Öğrenci Haberleri

Öğrenci haberleri ve güncel Öğrenci gelişmeleri, Öğrenci ile ilgili tüm video, Öğrenci fotoğrafları ve Öğrenci haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Eğitim

Vize Anadolu Lisesi öğrencileri, Biyoloji öğretmenleri Dilek Bekoğlu Yılmaz ile birlikte, Biyoloji dersi çerçevesinde Çilek ve Muz DNA İzolasyon deneyi...

Eğitim

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, Çakıllı Beldesi İlköğretim Okulu'nda öğrencilere yönelik genel trafik semineri düzenlendi.

Gündem

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde üniversite öğrencileri İsrail’in saldırısı altındaki Gazze için çadırlı eylem başlattı.

Asayiş

5 ay önce okuldan atılan öğrenci tarafından, 5 yerinden vurularak ağır yaralanan okul müdürü hastaneye kaldırıldı

Dünya

Danimarka ve Finlandiyalı üniversite öğrencileri kampüslere çadır kurup, Filistin’e destek gösterisi düzenledi.

Sağlık

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, KKKA hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilere eğitim verdi.

Eğitim

Sergen Ortaokulu öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında 'Bu Nedir?' etkinliğiyle kelime bulmacası çözdü.

Eğitim

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz, Kırklareli’nde incelemelerde bulundu.

Gündem

Tekirdağ'da öğrenciler, "Önce Egzersiz Sonra Dersimiz" sloganıyla düzenlenen fiziksel aktivite etkinlikleri yaparak derse giriyorlar.

Kültür Sanat

Fahri Kasapoğlu Ortaokulu, yılsonu resim sergisini düzenledi. Öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmaların sergilendiği etkinlik, veliler ve öğretmenler tarafından ilgiyle takip...

Eğitim

Çakıllı İlkokulu öğrencileri, ÇEDES Projesi kapsamında düzenlenen pano yarışmasında birinci olan sınıfların ödül töreninde bir araya geldi.

Eğitim

BK Kırklareli Kampüsü öğrencileri, 'Atatürk Gibi' kitabının yazarı Hafize Çınar'la online buluştu. Keyifli sohbet, öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.