Özbaş Haberleri

Özbaş haberleri ve güncel Özbaş gelişmeleri, Özbaş ile ilgili tüm video, Özbaş fotoğrafları ve Özbaş haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde açıklamalarda bulundu.

Gündem

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş’ı ziyaret etti.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Uğurcan Özer ile bir araya geldi.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Uzunköprü’den gelen misafirleriyle bir araya geldi.

Gündem

ASH Kırklareli İl Müdürü Bilgin Özbaş, suçun önlenmesi, bağımlılıkla mücadele, erken yaş evlilik ve kadına yönelik şiddet gibi alanlardaki çalışmalar...

Gündem

İl Müdürü Bilgin Özbaş, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutladı.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Müdürü Bilgin Özbaş'ın Özel Vize Mete Engelli Bakım Merkezi'nde gerçekleştirdiği kurum denetimi...

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Avukatlar Günü'nde kutlama yaptı.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde görevli Ana Hizmet Binasındaki personelle bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Vali Birol Ekici tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Bilgin Özbaş, "Küllerinden Doğan Ormanlar" temalı fidan dikimine destek verdi.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kırklareli Huzurevi sakinlerine iftar programı düzenlendi.