Özdemir Haberleri

Özdemir haberleri ve güncel Özdemir gelişmeleri, Özdemir ile ilgili tüm video, Özdemir fotoğrafları ve Özdemir haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Kültür Sanat

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen “Vize’nin Şairleri” projesinin son kitabı olan "Vize’nin Şairleri 3" ün imza günü gerçekleştirildi.

Gündem

Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kıyıköy'de düzenlenen toplantıda turizm amaçlı sportif faaliyetlerin kurulması konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Eğitim

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, "Vize’nin Şairleri 3" adlı şiir kitabını Vize Kaymakamı Sedat Özdemir'e takdim etti.

Gündem

Vize'de düzenlenen Ramazan Bayramı programında ilçe liderleri ve vatandaşlar bir araya geldi, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Gündem

Kırklareli İl Halk Kütüphanesi'nde kitap okuma ve çeşitli aktivitelerle zaman geçirme geleneğini benimseyen Özdemir ailesi, kütüphanenin en aktif kullanıcılarından biri...

Gündem

Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde oyunu Vize Anadolu Lisesi'nde kullandı.

Sağlık

'3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası' etkinlikleri çerçevesinde organlarını bağışlayan Niğde Valisi Cahit Çelik ve Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir’e...

Gündem

Vize Kaymakamı Sedat Özdemir ve eşi Yasemin Özdemir, Evrenli Köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Gündem

Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Hasbuğa Köyü'nde görev yapan Jandarma personeliyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Gündem

İstasyon Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Nadie Özdemir ve beraberindeki heyet, Teras Cafe & Restaurant açılışına katılım gösterdi.