Özer Haberleri

özer haberleri ve güncel özer gelişmeleri, özer ile ilgili tüm video, özer fotoğrafları ve özer haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Uğurcan Özer, şehit polis memuru Fatih Nair'in ailesini ziyaret etti. Şehidin vatan sevgisi minnetle anılıyor.

Gündem

Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanı Uğurcan Özer, Pınarhisar İlçe Ocağını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gündem

İl Başkanı Uğurcan Özer, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kırklareli Şube Müdürü Hakan Güven'i ziyaret ederek sporla ilgili faaliyetlerini anlattı.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Uğurcan Özer ile bir araya geldi.

Gündem

Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Uğurcan Özer, İl Başkan Yardımcısı Yücel Kurumaral'ın nikah törenine katılarak yanında yer aldı.

Gündem

Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Uğurcan Özer'in liderliğinde gerçekleştirilen İl Yönetim Toplantısı, il ve ilçe düzeyindeki atamalarla sonuçlandı.

Gündem

Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Uğurcan Özer ve Hukuk Birimi Başkanı Kerem Bakaç, şehirdeki avukatları ziyaret ederek, Avukatlar Günü'nü kutladı.

Siyaset

Belediye Başkan Adayı Alper Özer, seçim bürosunda halkla buluşarak büyük Pınarhisar yürüyüşünü gerçekleştireceklerini duyurdu.

Siyaset

Ülkü Ocakları Kırklareli Başkanı Uğurcan Özer, Demirköy'deki seçim çalışmalarında aktif bir şekilde rol alıyor.