Park Haberleri

Park haberleri ve güncel Park gelişmeleri, Park ile ilgili tüm video, Park fotoğrafları ve Park haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehir genelinde yeni oyun parkları kurulumu ve bakım-onarım çalışmalarına hız verdi.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi, kentte bulunan parklarda temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Özel Haber

Kırklareli'nde elektrikli scooterlar, park sorununa çare olarak aydınlatma direklerine zincirleniyor. İlginç çözüm, tartışmalara yol açıyor.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi, kent genelindeki parklara yerleştirilen güvenlik kameralarıyla ailelerin ve çocukların güvenli bir ortamda vakit geçirmesini sağlıyor.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, yeşil alanlardan caddelere kadar her yerin estetik bir görünüme kavuşturulması için çaba gösteriyor.

Özel Haber

Kırklareli'de park sorununu derinleştiriyor. Kaldırımlar ve tek yön yollar dolup taşıyor.

Gündem

Eskişehir'de dar sokakların olduğu mahallede sürekli kaldırıma araç park eden sürücüler nedeniyle yoldan yürümek zorunda kalan vatandaşlar sorunlarına çözüm bekliyor.

Özel Haber

Kırklareli şehrindeki çocuklar, güzel havanın keyfini parklarda oynayarak ve vakit geçirerek çıkarıyor.

Kültür Sanat

Büyükçekmece Belediyesi ve İSKİ Genel Müdürlüğü iş birliğinde yapımı tamamlanan Serinpınar Yaşam Vadisi Türkan Şoray ve Fatma Girik Parkı törenle...