Protesto Haberleri

Protesto haberleri ve güncel Protesto gelişmeleri, Protesto ile ilgili tüm video, Protesto fotoğrafları ve Protesto haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Dünya

İsrail’in başkenti Tel Aviv ve Kudüs’te yüzlerce kişi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun konutunun önünde hükümet karşıtı protesto düzenledi.

Eğitim

Türk Eğitim-Sen, İstanbul Eyüpsultan’da bir öğrencinin saldırısı sonucu öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için bu hafta perşembe günü okulun ilk...

Gündem

Kırklareli Genç İHH, Filistin'deki zulme karşı ses verdi! Gar meydanında düzenledikleri basın açıklaması ve oturma eylemiyle adalet çağrısında bulundular.

Gündem

Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şubesi, öğretmenlerin maruz kaldığı şiddeti protesto etmek ve caydırıcı yasal düzenlemeler için imza kampanyası başlatmak için seslerini yükseltiyor.

Gündem

Edirne'de Trakya Üniversitesi öğrencileri tarafından İsrail'in Gazze'yi işgalini kınamak amacıyla “Gazze İçin Ses Ol” isimli protesto gerçekleştirildi.

Asayiş

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ziyaret için geldiği Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi önünde, Filistin destekçisi bir grup tarafından...

Dünya

Arnavutluk’ta yolsuzlukla suçlanan Tiran Belediye Başkanı Erjon Veliaj ve ekibini protesto eden yüzlerce kişi belediye binasını ateşe verdi.

Dünya

Polonyalı çiftçiler bir kez daha Avrupa Birliği’nin (AB) tarım politikaları ve Ukrayna'dan kontrolsüz ürün ithalatını ülke genelinde protesto etti.

Dünya

Belçika'nın başkenti Brüksel’de İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları protesto edilerek, derhal ateşkes çağrısında bulunuldu.