Sarıçam Haberleri

Sarıçam haberleri ve güncel Sarıçam gelişmeleri, Sarıçam ile ilgili tüm video, Sarıçam fotoğrafları ve Sarıçam haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ve Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Gündem

Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Lüleburgaz Posta Hizmetleri Dağıtım Müdürlüğü'nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gündem

Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Lüleburgaz ilçesinde hizmet verecek olan Şanlıurfa İskender, Kebab ve Lahmacun Salonu’nun açılışına katıldı.

Siyaset

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Cuma namazı çıkışında esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hal hatırlarını sordu.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ile birlikte Talya Kuyumculuğun açılışını gerçekleştirdi.

Gündem

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Lüleburgaz ilçesinde faaliyete geçen Burgaz Işıklar Döner işletmesinin açılışını gerçekleştirdi.

Gündem

Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, yenilenen İnci Börek Unlu Mamülleri işletmesinin ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gündem

Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, 23 Nisan kutlamaları için Kırklareli'ni temsilen Ankara’ya giden Elif Seçme ve annesi Nazlı Seçme'yi misafir etti.

Siyaset

Ak Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, DEM Parti yöneticilerinin Atatürk'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve milli sembollerimize yönelik çirkin yaklaşımlarını kınadı.

Siyaset

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ve beraberindeki heyet, Turgutbey Köyü sakinleriyle bir araya geldi.

Siyaset

Ak Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni Başhekimi Dr. Zeliha Türkyılmaz'ı ziyaret ederek başarılar...

Siyaset

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Altı Yol’da vatandaşları ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını tebrik etti.