Satranç Haberleri

Satranç haberleri ve güncel Satranç gelişmeleri, Satranç ile ilgili tüm video, Satranç fotoğrafları ve Satranç haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Spor

Kırklareli Fen Lisesi Santranç Kız Takımı, eşi benzeri görülmemiş bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonluğu için Kırklareli'ni Rize'de temsil ediyor.

Spor

Lüleburgaz Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftası çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde yer alan sporcuları ödüllendirdi.

Spor

Lüleburgaz Belediyesi ve ADD Lüleburgaz Şubesi iş birliğiyle düzenlenecek satranç turnuvasına katılmak için son başvuru 9 Mayıs'ta! Detaylar için www.kirklareli.tsf.org.tr.

Spor

VizeSpor Satranç Kulübü öğrencileri, kazandıkları ikincilik ve üçüncülük kupalarını Belediye Başkanı Ercan Özalp'e takdim etti.

Spor

Lüleburgaz Ramazan Yaman İlkokulu, çocuk şenliği satranç turnuvasında öğrencileri başarıyla temsil etti. Hira Şu Yiğit birincilikle öne çıktı.

Spor

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü öğrencisi Ali Kerem Vardar, Çocuk Şenliği Satranç Turnuvası'nda üçüncülük elde etti.

Spor

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü Öğrencisi Ömer Özcan, 33. Uluslararası Çocuk Şenliği Satranç Turnuvası'nda 7 yaş kategorisinde birincilik elde etti.

Eğitim

İl Müdürü Özefsun, Kırklareli Fen Lisesi öğrencilerinin, hem spor alanında hem de akademik alanlardaki başarıları hakkında bilgi almak ve tebrik...

Spor

Kırklareli Fen Lisesi Satranç Grubu, Çanakkale Grup 3.'sü olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Spor

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü öğrencisi Eymen Kuzey Çınar, 23 Nisan Çocuk Şenliği Satranç Turnuvası 9 Yaş kategorisinde 3. oldu.

Spor

Çorlu Abdülhamit Han Ortaokulu'nun 6-B sınıfından Timuralp Çolakçavdar, Kırklareli'de düzenlenen 23 Nisan Satranç Turnuvası'nda 12 yaş grubunda birinci oldu.

Spor

Lüleburgaz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfun Ercan, Satranç İl Yöre Takım Yarışmalarının sonuçlarını açıkladı.