Tekirdağ Haberleri

tekirdağ haberleri ve güncel tekirdağ gelişmeleri, tekirdağ ile ilgili tüm video, tekirdağ fotoğrafları ve tekirdağ haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Tekirdağ'da doktor ve tıp fakültesi öğrencileri İsrail'in saldırısı altındaki Gazze için eylem yaptı. Bazı doktorlar eyleme temsili kanlı önlükle katıldı.

Gündem

Tekirdağ'da bir araya gelen bisiklet tutkunları, bisiklet farkındalığını arttırmak ve trafikteki bisiklet kazalarını engellemek için eylem gerçekleştirdi.

Gündem

Tekirdağ'da lise öğrencileri okçuluk eğitiminin insan dikkati üzerindeki etkisini test etti. 8 haftada bin 400 test atışı yaptıran öğrenciler, okçuluk...

Gündem

Tekirdağ'da Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri doğada sınava girerek resim çizdi.

Gündem

Tekirdağ’da liseli kız öğrenciler, gelecek kuşaklara temiz bir çevre bırakmak için evsel atıkları ayrıştıran lavabo tasarlayarak bilim şenliğinde sergiledi.

Gündem

Tekirdağ'da öğretmenlerden oluşan koro Gençlik Haftası çerçevesinde verdiği konser, vatandaşlara keyifli bir gece yaşattı.

Asayiş

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde jandarmanın çalıntı araç kovalamacası hem karadan hem havadan görüntülenirken, şüpheli yakalanarak çalıntı araç sahibine teslim edildi.

Spor

Türkiye şampiyonası 1. kademe Tekirdağ grubunda Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü U-15 takımı, Kocaeli Arslanbey Gençlerbirliği Spor ile berabere kaldı.

Asayiş

Husumetlisini değil, olayla alakası olmayan birinin yaraladı

Asayiş

Tekirdağ merkezli 3 ilde düzenlenen sahte para operasyonunda örgüt lideri dahil 6 kişi tutuklanırken, operasyonda 3 milyon 204 bin 300...

Gündem

TREDAŞ ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 1. Bölge Müdürlüğü, “iklim değişikliği ve insanın leyleklerin yaşamı üzerindeki etkisini” araştırmak hedefi...

Gündem

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde haber çalışması için havalanan dronun peşine düşen kedilerin o anları gülümsetti.