TOBB Haberleri

TOBB haberleri ve güncel TOBB gelişmeleri, TOBB ile ilgili tüm video, TOBB fotoğrafları ve TOBB haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli TSO, TOBB 80. Genel Kurulu'nda coğrafi işaretli yöresel ürünleri tanıtarak, Kırklareli'nin zengin lezzetlerini katılımcılara sundu.

Gündem

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay’ı ağırladı.

Gündem

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve yetkilileri ağırladı.

Eğitim

"Eğitim öğretim kademesinin başlangıç sınıflarının yeni müfredatın uygulanmaya başlayacağı sınıflar olarak belirledik"

Gündem

“Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı”nın 16’ncısı, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında gerçekleştirildi.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası yönetim kurulu, haftalık olağan toplantısını gerçekleştirerek borsa faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Gündem

Kırklareli TSO’da “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik Sınavı” gerçekleştirildi.

Eğitim

Kırklareli TOBB Sosyal Bilimler Lisesi'nde düzenlenen deneme sınavıyla Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, öğrencileri LGS sürecine hazırlıyor.

Eğitim

TOBB Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Nurşan Bircan, bayram tatilinde kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla kitap hediye etti.

Gündem

Kırklareli TOBB Anadolu Lisesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 109. yılında düzenlenen anma programıyla tüm şehitlerimizi minnetle...