Tohum Haberleri

tohum haberleri ve güncel tohum gelişmeleri, tohum ile ilgili tüm video, tohum fotoğrafları ve tohum haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Ekonomi

Edirne'nin İpsala ilçesinde 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nde, kaymakam ve protokol üyeleri çizmeleri giyerek tarlaya çeltik tohumu saçtı.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Vize ilçesinde ekilen Macar Fiğ ve Yem Bezelyesi tohumlarının kontrollerini gerçekleştirdi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Vize ilçesine bağlı köylerde kurulan demonstrasyon alanlarını kontrol etti.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, "Nohuta Vize Çıktı Projesi" kapsamında Vize ilçesindeki üreticilere nohut tohumu teslim etti.

Gündem

Pehlivanköy ilçesinde çiftçilere %75 hibe destekli yerli hibrit ayçiçeği tohumları dağıtıldı.

Gündem

Lüleburgaz ilçesinde yürütülen "Yerli Hibrit Tohum ile Ayçiçeği Üretimini Geliştirme Projesi" kapsamında, üreticilere tohum dağıtımı başladı.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Yerli Hibrit Tohum İle Ayçiçeği Üretimini Geliştirme Projesi kapsamında Tohum Temin Töreni düzenleneceğini duyurdu.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi, belediyeye ait serada özenle yetiştirdiği atalık tohumlardan elde edeceği fideleri vatandaşlarla paylaşacak.

Ekonomi

Tarım Alanlarının Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi çerçevesinde Malkara’da yerli ve milli ayçiçeği tohum dağıtım töreni yapıldı.

Gündem

Yerli tohumları gelecek nesillere aktarmak hedefiyle üretilen ata tohumu fidelerinin dağıtım töreninde konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Atalarımızdan...