Vize Haberleri

Vize haberleri ve güncel Vize gelişmeleri, Vize ile ilgili tüm video, Vize fotoğrafları ve Vize haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Eğitim

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Evrenli Şehitler İlkokulu ve Çakıllı Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitim

Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 1-7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Bilişim Haftası etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.

Eğitim

Vize Anadolu Lisesi öğrencileri, Biyoloji öğretmenleri Dilek Bekoğlu Yılmaz ile birlikte, Biyoloji dersi çerçevesinde Çilek ve Muz DNA İzolasyon deneyi...

Gündem

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Düzova Köyü’nden İsmail Türkol’un vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Eğitim

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, Çakıllı Beldesi İlköğretim Okulu'nda öğrencilere yönelik genel trafik semineri düzenlendi.

Gündem

Vize Belediyesi'nin hayata geçirdiği 100. Yıl Sosyal Tesisleri Projesi'nde kapalı ve açık düğün salonu yapımı hızla ilerliyor.

Eğitim

Merhum Tahir Çürükova'nın ailesi tarafından Kıyıköy Anadolu Lisesi'ne kitaplık bağışı yapıldı.

Eğitim

Vize İlçe Halk Kütüphanesi, gençler için sınav stresi ve kaygısı üzerine özel bir sohbet düzenledi. Samimi ortamda deneyimler paylaşıldı.

Spor

VizeSpor Satranç Kulübü öğrencileri, kazandıkları ikincilik ve üçüncülük kupalarını Belediye Başkanı Ercan Özalp'e takdim etti.

Gündem

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, yeğeni Çağdaş Özalp ile Belgin Bahadır'ın nikahını kıyarak mutluluklarını paylaştı.

Siyaset

AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Canan Genim ve yönetim kurulu üyeleri, Vize ilçesinde düzenlenen yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Gündem

Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli ve üyeleri, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp'i ziyaret ederek yeni dönem için tebriklerini...