Yangın Haberleri

Yangın haberleri ve güncel Yangın gelişmeleri, Yangın ile ilgili tüm video, Yangın fotoğrafları ve Yangın haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Asayiş

Tekirdağ Çorlu’da madde bağımlılarının mesken tuttuğu tek katlı evde yangın çıktı. Mahallelinin sokağa döküldüğü yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Asayiş

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde seyir halindeki LPG’li otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Asayiş

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir evde mutfak yangını çıktı. Ocaktaki yemek mutfağı yaktı.

Gündem

Kırklareli Valiliği, il genelinde 8 Mayıs'tan itibaren ormanlık alanlara girişlerin 177 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.

Asayiş

Kırklareli'nde dün gece saatlerinde bir markette henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında 3 kişi dumandan etkilendi.

Asayiş

Tekirdağ Çorlu Cemaliye Mahallesi’nde doğalgaz patlaması sonucu çıkan yangında 1 kişi ağır yaralandı.

Asayiş

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir markette çıkan yangın korkuttu. Markette büyük hasara yol açan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Gündem

Kırklareli'nde düzenlenen 'Atıkları Toplar Yangını Önler' etkinliği, Atatürk Toprak, Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünün katımlıyla gerçekleştirildi .

Sağlık

Trakya Üniversitesi Hastanesi'nde belirsiz bir nedenle yangın çıktı. Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık ekibi yardıma koştu.

Asayiş

Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin çatı katında çıkan yangın kısa sürede büyürken, hastalar tahliye ediliyor.

Asayiş

Tekirdağ Çorlu’da bir apartmanın giriş katındaki ikamette yangın meydana geldi. İtfaiye ekipleri tarafından mahsur kaldığı yangından kurtarılan 2 kardeşten 3...

Asayiş

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde seyir halinde motor kısmından yanmaya başlayan minibüs, sürücü ve çevredeki vatandaşların yardımıyla söndürüldü.