Yarışma Haberleri

yarışma haberleri ve güncel yarışma gelişmeleri, yarışma ile ilgili tüm video, yarışma fotoğrafları ve yarışma haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli İl Müftülüğü, 2024 yılı Vekaletle Kurban ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısını gerçekleştirdi.

Magazin

Türk Sineması’nın genç yeteneklerinin yarıştığı 6. Sinema Güzeli Yarışması düzenlendi. 15 kadın ve 12 erkek yarışmacının yeteneklerini sergilediği gecede birbirinden...

Spor

Kırklareli Amatör Sportif Olta Balıkçılığı ekibi, “Edirne 2.Sudak Balığı Yakalama Yarışması” nda birinci oldu.

Spor

Kırklareli'nde düzenlenen Okul Sporları Oryantiring yarışmalarında Manisa'nın başarılı gençleri derece aldı.

Kültür Sanat

Kırklareli Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri elde ettiği başarılarla Kırklareli'nin sanat alanındaki başarısı bir kez daha gözler önüne serildi.

Eğitim

Çakıllı İlkokulu öğrencileri, ÇEDES Projesi kapsamında düzenlenen pano yarışmasında birinci olan sınıfların ödül töreninde bir araya geldi.

Bilim ve Teknoloji

Depremzede öğrenciler, Amerika’da kazandıkları birincilikle tüm olumsuzlukları yendiler

Eğitim

'Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma' temalı resim yarışmasında Türkiye 2.'si olan Cemre Kulaksız, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kütüphanesi'nde düzenlenen ödül törenine katıldı.

Eğitim

Pınarhisar ilçesinde Zirve Senin Yarışması ikinci etabı gerçekleştirildi. İlkokul 4. sınıfların katıldığı yarışmaya katılan her öğrenci ödül aldı.

Bilim ve Teknoloji

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde eğitim-öğretim veren kurumlar arasında yer alan Çorlu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden Su Naz Açıkgöz, İstanbul Avrupa...

Gündem

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma kategorisi 9. Bölge Yarışması, Kırklareli'nde başlıyor.

Gündem

Babaeski Cumhuriyet İlkokulu'nda "Atıktan Sanata İleri Dönüşüm" yarışması sonuçlandı.