Futbol Turnuvası Tamamlandı
Futbol Turnuvası Tamamlandı
İçeriği Görüntüle

Lüleburgaz Müftülüğü’ne bağlı Hafızlık Erkek Yatılı Kur’an Kursu’nda eğitimini sürdüren Muhammed Yasir, Kur’an-ı Kerim’i ezberleyerek hafızlık eğitimini tamamladı. Bu vesileyle kurs binasında düzenlenen programla, yeni hafız için tebrik ve takdirler sunuldu.

Törene İlçe Müftüsü Sabri Demir, Kur’an Kursu Müdürü Raif Okkan, kurs hocalarından Abdulkadir Avcı ve İsmail Bal, Din Hizmetleri Uzmanı Resul Çay ile hafız Muhammed Yasir’in ailesi katıldı. Programda konuşan Müftü Sabri Demir, hafızlık görevini başarıyla tamamlayan Muhammed Yasir’i ve hocası Şakir Yılmaz’ı tebrik ederek, emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yeni hafız olan yavrumuzu tebrik eder. Diğer yavrularımızın da Kur'an'ı Kerim'i hıfzını tamamlamalarını Cenabı Mevladan niyaz ederiz. Dün Hafızlık Erkek Yatılı Kur'an Kursumuzda Muhammed Yasir’in hafız olması hasebiyle bir program icra edildi. İlçe Müftümüz Sn. Sabri Demir, hafız Muhammed Yasir’i ve hocalarını tebrik etti. Muhammed Yasir’in hocası Şakir Yılmaz'a teşekkürlerini iletti. Programda Kur'an Kursu Müdürü Raif Okkan, Abdulkadir AVCI, İsmail BAL, Din Hizmetleri Uzmanı Resul Çay ve Muhammed Yasir’in ailesi de katıldı. Yasir ailesine verdikleri ikram vesilesiyle teşekkür ederiz. Rabbim hıfzını daim eylesin.”

Kaynak: Haber Merkezi