Büyükkarıştıran'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor Büyükkarıştıran'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Ilık, bu mübarek gecenin önemine vurgu yaparak, Kadir Gecesi'nin manevi ve dini açıdan büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Başkan Ilık'ın mesajında, Ramazan Ayı'nın sonuna doğru yaklaşırken, tutulan oruçlar, gerçekleştirilen ibadetler ve yardımların, Kadir Gecesi ile zirveye ulaştığını ifade etti. Kadir Gecesi'nin kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'in yer yüzüne indirildiği gün olduğuna dikkat çekerek, bu gecenin tüm İslam Aleminin dini ve manevi açıdan önemli bir günü olduğunu vurguladı.

 “Kadir Gecesi” dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Tutulan oruçlar, gerçekleştirilen ibadet ve yardımlar ile geçirdiğimiz Ramazan Ayı “Kadir Gecesi” ile zirveye ulaşmakta ve Bayram ile taçlanmaktadır. Mübarek Kadir Gecesi, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yer yüzüne indirildiği gün olması bakımından tüm İslam Alemi için dini ve manevi bir öneme sahiptir. Birliğe, dayanışmaya, yardımlaşmaya en çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde bu mübarek gece günahlarımızdan arınmak, kırgınlıkları ve dargınlıkları unutmak, sevgi ve hoşgörüyü daha da öne çıkarmak için büyük bir fırsattır. Sayısız güzelliğin yaşandığı ve mükâfatların sınırsız olarak verildiği “Kadir Gecesi”nde iç dünyamıza yönelerek iyi ve güzel davranışlarımızı artırmaya, kötü davranışlardan uzaklaşarak arınmaya çalışmalıyız. Bu önemli gün ve geceleri değerlendirirken ibadet ve güzellikleri sadece bu geceye hasretmemeli, her zaman aynı doğrultuda hayatımızı yönlendirmeye çalışmalıyız. Bu kutlu gecede tüm insanlık için sevginin, barışın ve huzurun sağlanması, salgınların, hastalıkların şifa bulması, çatışmaların son bulması en büyük dileğimizdir. Allah, hepimizin kalbindekini ve samimiyetle istediği hayırları kısmet etsin. Duam; milletimizin birlik ve beraberliğinin kıyamete kadar bozulmaması, kardeşlik duygularımızın güçlenmesi, Türk iş dünyası olarak, bütün insanların daha müreffeh bir hayat sürmesine vesile olacak çalışmalara imza atabilmek, insanlığın yeryüzünde huzuru ve kardeşliği hakim kılacak hayırlı işlerle anılması ve Yüce Rabbimin bizi doğruluktan iyilikten ayırmaması üzerinedir.

Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimiz ve Kırklarelili hemşehrilerimiz başta olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin “Kadir Gecesi”ni kutlar, hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay