Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Üsküp Belediye Başkan Adayı Halil Çallı, halkın desteğiyle güçlenen ve demokratik ilkelerle hareket eden bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirtti. Karalama kampanyalarına rağmen inançlarını ve kararlılıklarını kaybetmeden, halkla birlikte yürütülen mücadelede adil ve demokratik bir seçim süreci için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Çallı, yol haritalarını belirlediklerini ve hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediklerini dile getirdi. Halkın güvenini kazanmak ve onların taleplerine cevap vermek için çalıştıklarını söyleyen Çallı, Üsküp'ün geleceğini birlikte inşa etme yolunda kararlı olduklarını ve bu doğrultuda çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Aday Çallı, yaptığı açıklamada, ‘’Gücümüzü halktan alan bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Karalama kampanyalarına rağmen, inancımızı ve kararlılığımızı kaybetmeden, demokrasiye olan inancımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızla birlikte yürüttüğümüz bu mücadelede, adil ve demokratik bir seçim süreci için var gücümüzle çalışıyoruz. Yol haritamızı belirledik ve hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner