Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, şehitlerimizi anmak ve huzurevinde yaşamış ve aramızdan ayrılmış büyüklerimizi anmak amacıyla özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kırklareli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, aziz şehitlerimiz ve huzurevinde yaşamış olan merhum büyüklerimiz için Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi.

Etkinlik, şehitlerimizin ve vefat eden büyüklerimizin manevi hatıralarını canlı tutmak ve onları dualarla anmak amacıyla düzenlendi. Mevlid-i Şerif programına huzurevi sakinleri ve personel yoğun ilgi gösterdi. Programda, Kuran-ı Kerim tilaveti eşliğinde dualar okundu ve şehitlerimizin ve vefat eden büyüklerimizin ruhları için dualar edildi.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kırklareli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğümüzce aziz şehitlerimiz ve huzurevinde kalmakta iken ebediyete intikal eden merhum büyüklerimiz için Mevlid-i Şerif programı düzenlenmiştir.’’

Haber: H. Murat Taner