Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Eda Kumaş, şehit Göktan Özüpek'in annesi Sevim Özüpek'i ikametinde ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette şehit ailesiyle bir araya gelen İl Müdürü Kumaş, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurgulayarak bir süre sohbet etti.

İl Müdürü Kumaş'tan Çocuklara Ev Ziyareti
İl Müdürü Kumaş'tan Çocuklara Ev Ziyareti
İçeriği Görüntüle

Ziyaret kapsamında Sevim Özüpek'in hal ve hatırını soran İl Müdürü Kumaş, şehit ailelerinin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu belirtti. Şehit yakınlarına yönelik yürütülen hizmetlerin hassasiyetle sürdürüldüğünü ifade eden Kumaş, her zaman destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ziyarette, aziz şehit Göktan Özüpek rahmet ve minnetle anıldı. Şehidin emanetlerine sahip çıkmanın önemli bir sorumluluk olduğuna dikkat çekilirken, şehit ailelerine yönelik ziyaret ve destek çalışmalarının sürdürüleceği belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi