Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü'nün talimatı doğrultusunda Evde Sağlık Hizmetleri Yürütme Komisyonu toplantısını düzenledi. Toplantı, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit'in başkanlığında gerçekleştirildi.

Çöl sıcakları ile birlikte klima kullanımı arttı, uzmanlar bir dizi uyarıda bulundu Çöl sıcakları ile birlikte klima kullanımı arttı, uzmanlar bir dizi uyarıda bulundu

Toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığının koordinasyonunda, Müdürlüğün bünyesindeki başkanlar ve Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü katıldı. 30 Mayıs 2024 tarihinde yapılan toplantıda, Kırklareli ilindeki Evde Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu ele alındı.

Toplantıda, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı. Evde Sağlık Hizmetlerinin kaliteli ve etkin bir şekilde yürütülmesi, sunulan hizmet çeşitliliğinin artırılması, verilen hizmetlerin verimli ve hızlı bir şekilde sunulması gibi konular üzerinde duruldu. Durum değerlendirmesi yapılarak, katılımcıların görüş ve önerileri paylaşıldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner