AK Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Vize Kaymakamı Kemal Balaban’ı ziyaret ederek ilçenin genel durumu, devam eden kamu yatırımları ve planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundu. Görüşmede, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar, vatandaşlara sunulan hizmetlerin verimliliği ve geleceğe yönelik yatırım planları ele alındı.
Başkan Aydın, Vize’nin refah seviyesini yükseltmek ve kamu hizmetlerinin etkin biçimde yürütülmesini sağlamak amacıyla yerel yönetimler, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Aydın, “Kaymakamımız Sayın Kemal Balaban ile ilçemizin kalkınması için ortak hedefler doğrultusunda görüş alışverişinde bulunduk. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.
Ziyarette ayrıca eğitimden altyapıya, sosyal hizmetlerden tarıma kadar pek çok alandaki mevcut yatırımlar ve yeni projeler hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu. İlçe genelinde kamu hizmetlerinin güçlendirilmesi ve yerel kalkınmanın hızlandırılması yönünde yapılacak iş birliklerinin önemine dikkat çekildi.
Aydın, Vize’nin tarihi ve kültürel kimliğini koruyarak çağdaş bir kent yapısına kavuşması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Vize’mizin her alanda gelişmesi için tüm kurumlarla iş birliği içinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.





