İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, baharın müjdecisi Hıdırellez Şenliği dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Arı, düzenlenen etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara içten teşekkür etti.
Mesajında, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’a, Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla’ya, Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı’ya, Pomario Belediye Başkanı Ivan Aleks’e ve AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya’ya katılımlarından dolayı şükranlarını sunan Arı, aynı zamanda belediye meclis üyelerine, teşkilat mensuplarına, muhtarlara ve İnece beldesinin kıymetli halkına teşekkür etti.
Hıdırellez’in birlik, beraberlik ve bereketin simgesi olduğunu vurgulayan Başkan Arı, bu güzel günün coşkusunu hep birlikte yaşamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Arı, “Emeği geçen herkese ve bu güzel günü bizlerle paylaşan tüm dostlarımıza candan teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” diyerek sözlerini tamamladı.