Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Esat Ertaç Erbesler, Cumhur İttifakı'nın başarısını vurgulayarak, Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş ve Belediye Başkanı Derya Bulut'un uyumlu çalışmalarına dikkat çekti. Erbesler, Kırklareli ve Babaeski dahil dört ilçede gösterilen seçim başarısının ardında bu uyumlu iş birliğinin önemli bir etken olduğunu ifade etti.

Cumhur İttifakı'nın örnek başarısını görmekten memnuniyet duyduğunu belirten Erbesler, partinin Kırklareli ve Babaeski'deki performansının önemli olduğunu vurguladı. Kırklareli ve Babaeski dahil olmak üzere dört ilçede gösterilen başarı için teşekkürlerini ileten Erbesler, partinin birlik ve uyum içinde çalışmasının sonuçlarını başarıyla taçlandırdığını ifade etti.

CHP Heyetinden Başkan Gerenli’ye Ziyaret CHP Heyetinden Başkan Gerenli’ye Ziyaret

Erbesler, konu hakkındaki açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Cumhur İttifakının örnek başarısı; Ak Parti Kırklareli İl Başkanımız Yunus Ercan Dağtaş Başkan ile Derya Bulut başkanın gece gündüz demeden son derece uyumlu çalışmalarına şahit oldum. Kırklareli ve Babaeski dahil dört ilçe seçim başarısı için çok teşekkür ediyorum.”

Haber: Hacı Murat Taner