Olgunlaşma Enstitüsü’nden Dokuma Supla Seti Olgunlaşma Enstitüsü’nden Dokuma Supla Seti

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Uluslararası Kırklareli Kültür Sanat ve Kakava Festivali'nin 30'uncusunu unutulmaz bir finalle noktaladıklarını açıkladı.

"Gönül Evi"nin komşuları ve sevgili hemşehrileriyle bir araya gelerek festivalin finalini coşkuyla kutladıklarını belirten Başkan Bulut, özellikle ani bastıran yoğun yağmur nedeniyle ertelenen konserin ardından yaşanan unutulmaz anlara vurgu yaptı. Başkan Bulut, festival hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;  “Gönül Evi”min komşuları, sevgili hemşehrilerim, Uluslararası Kırklareli Kültür Sanat ve Kakava Festivali’mizin 30’uncusunu, unutamayacağımız, tadı damağımızda kalan bir finalle noktaladık. Aniden bastıran yoğun yağmur nedeniyle ertelenen konserinin acısını, o gece yağan yağmura nazire yapacak kadar yoğun bir izleyici katılımıyla çıkaran Sevgili Reynmen, bizlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Ortalığı sallayacak yeni şarkısı ‘Nadide’yi, ilk kez Kırklareli’mizde seslendirdi.

Ardından sahne alan Sevgili Buray, sahneye attığı ilk adımla birlikte, hepimizi adeta büyüledi. Muhteşem performansı, samimiyeti, binlerce hemşehrimi ve tüm festival konuklarımızı mest eden bitmek bilmeyen enerjisi için kendisine çok teşekkür ediyorum.

Kırklareli’miz uzun bir aradan sonra düzenlediğimiz festivalimiz ile eğlencenin ve coşkunun en büyük adresi, Kakava’nın en çok yakıştığı şehir olduğunu herkese yeniden hatırlattı.

Bizler, mesai arkadaşlarımla birlikte, her şeyin en iyisini hak eden siz sevgili hemşehrilerimiz için en iyisini sunmaya devam edeceğiz. Birlikte, daha nice festivallere, sağlık ve mutlulukla ulaşmak dileğiyle.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: H. Murat Taner