Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Karahıdır Mahallesi sakinleri Nuran Saitoğlu, Kadriye Öz, Derya Peran ve Belgin Erginsoy’u ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette Kırklareli’nin sosyal yapısı, dayanışma kültürü ve kent yaşamına ilişkin çeşitli değerlendirmelerde bulunuldu.
Başkan Ilık, toplumun her kesimiyle güçlü iletişim kurmaya önem verdiklerini belirterek yalnızca ekonomik gelişimin değil, sosyal birlikteliğin ve ortak yaşam kültürünün de büyük önem taşıdığını ifade etti. Vatandaşların görüş, öneri ve beklentilerinin kendileri için değerli olduğunu dile getiren Ilık, Karahıdır Mahallesi sakinlerinin gerçekleştirdiği nazik ziyaretten memnuniyet duyduklarını kaydetti.
Kırklareli’nin gelişiminin kurumlar, esnaf, üreticiler ve vatandaşlar arasındaki güçlü dayanışma ile mümkün olacağını vurgulayan Başkan Ilık, birlik ve beraberlik ruhunun korunmasının gelecek nesiller açısından önemli olduğunu ifade etti. Toplumun tüm kesimleriyle istişare içerisinde olmaya devam edeceklerini belirten Ilık, ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek sağlık, huzur ve mutluluk dileklerini iletti.




