AK Parti’den Madeni Eşya Odası’na Ziyaret
AK Parti’den Madeni Eşya Odası’na Ziyaret
İçeriği Görüntüle

“Trambolinci Can” adıyla uzun süredir kentte ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan oyun alanı, Karahıdır Mahallesi’nde yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’un katılımıyla gerçekleşen açılışta renkli görüntüler yaşandı.

Açılış töreninde konuşan Başkan Bulut, yeni yerleşkede çocukların doyasıya eğlenebileceği, aynı zamanda ailelerin de huzurla vakit geçirebileceği bir ortam oluşturulduğunu belirtti.
Başkan Bulut, “Çocuklarımızın doyasıya eğlenebileceği; şişme oyun parkları, su havuzunda minik kayıklar, jetonlu makineler, atlı karıncalar gibi hayal dünyalarına dokunabilecek birbirinden güzel etkinliklerle donatılmış “Trambolinci Can” oyun alanının Karahıdır’daki yeni yerinde açılışını gerçekleştirdik. Ceviz ağaçlarının gölgesinde geniş oturma alanlarında çayınızı yudumlayabileceğiniz, dondurmanızı keyifle yiyebileceğiniz bu güzel mekân, ailelerimizin güvenle çocuklarını getirebileceği özel bir alan olmuş. Bu güzel yatırımı şehrimize kazandıran sevgili Can Öççetin’e teşekkür ediyor, yeni yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Yeni yerleşke, doğal ceviz ağaçlarının gölgesinde geniş oturma alanları sunarak, ailelerin çocuklarını izlerken dinlenebileceği bir ortam da sağlıyor. Açık hava ortamında dondurma ve çay servisiyle ailelere hitap eden bu alan, sadece çocuklar için değil, tüm aile bireyleri için sosyal bir buluşma noktası olarak tasarlandı.

Kaynak: Haber Merkezi