Pınarhisar Kaymakamı Enver Özderin, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mahmut Doğan ve Okul Aile Birliği Başkanı Seda Karael Dülger ile birlikte, geçtiğimiz günlerde kayınvalidesini kaybeden Yıldız Anaokulu Müdürü Nermin Öztürk'e başsağlığı ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi.
Kaymakam Özderin, acılı aileye taziyelerini sunarak, bu tür zor günlerde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Ziyaret sırasında aileyle bir süre sohbet eden Kaymakam Özderin, devletin her zaman vatandaşlarının yanında olduğunu ifade etti.
Gerçekleştirilen taziye ziyaretinde İlçe Millî Eğitim Müdürü Mahmut Doğan ile Okul Aile Birliği Başkanı Seda Karael Dülger de başsağlığı dileklerini iletti. Ziyaret, aileye sabır temennilerinin paylaşılmasının ardından sona erdi.



