Lüleburgaz Kaymakamı Kemal Yıldız, Kurban Bayramı dolayısıyla aziz şehitler Berkay Karaca, Şenal Yalçın ve Fevzi Kıral’ın ailelerini ziyaret etti. Bayram ziyaretleri kapsamında ayrıca kahraman gazi Erdal Turgan ve ailesiyle de bir araya gelen Kaymakam Yıldız, ailelerin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

Sokak Hayvanlarının Zorlu Yaşamı Kamerada
Sokak Hayvanlarının Zorlu Yaşamı Kamerada
İçeriği Görüntüle

Kaymakam Yıldız, ziyaretlerde şehit aileleri ve gazi ailesiyle yakından ilgilenerek sohbet etti. Şehitlerin emaneti olan ailelerin ve gazilerin her zaman büyük bir değer taşıdığını ifade eden Yıldız, devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu belirtti.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlerde bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna vurgu yapıldı. Kaymakam Yıldız, aziz şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını ifade ederek, gazilere sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi