Kırklareli’nin Kaynarca beldesinde, vatandaşların sağlıklı yaşam alışkanlıklarını desteklemek amacıyla düzenlenen pilates kursu 4 Kasım 2025 tarihinde başlıyor. Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, kurs öncesi eğitmen Selda Şen’i makamında ağırlayarak nazik ziyareti için teşekkür etti.
Başkan Çevikbaş, pilates kursunun ilçe halkının fiziksel ve zihinsel sağlığına katkı sağlamasını hedeflediklerini belirtti. “Neşeli ve keyifli vakitler geçireceğimiz bir dönem olmasını diliyorum” ifadelerini kullanan Çevikbaş, belediye olarak spor ve sağlıklı yaşamı teşvik eden projelere öncelik verdiklerini vurguladı.
Kaynarca Belediyesi tarafından organize edilen kursun, farklı yaş gruplarından vatandaşlara açık olacağı ve uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirileceği bildirildi. Vatandaşlar, kursun başlamasıyla birlikte düzenli egzersiz yaparak hem beden hem de zihin sağlığına katkı sağlamayı amaçlıyor.




