Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, yaz aylarında artış gösteren sinek ve haşerelere karşı ilçede kapsamlı bir ilaçlama çalışması yürüttüklerini açıkladı. Belediye ekipleri, mahalle mahalle dolaşarak ilaçlama makinesiyle düzenli uygulamalar yapıyor.

Başkan Neşe Çevikbaş, halk sağlığını öncelik olarak gördüklerini belirterek, “Halk sağlığını tehdit eden sinek ve haşerelere karşı ilaçlama makinemiz ile tüm mahallelerimizde ilaçlama çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Gönüllü Öğrenciden Babaeski Devlet Hastanesi’ne Moral Yemeği
Gönüllü Öğrenciden Babaeski Devlet Hastanesi’ne Moral Yemeği
İçeriği Görüntüle

İlçede yürütülen bu çalışmalar sayesinde vatandaşların yaz aylarını daha sağlıklı ve rahat bir şekilde geçirmesi hedefleniyor. Belediye ekipleri, belirlenen program doğrultusunda ilaçlama faaliyetlerini aksatmadan sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi