Sendika Üyelerine Özel İndirim Uygulanacak Sendika Üyelerine Özel İndirim Uygulanacak

Eğitim Bir Sen Kırklareli Şubesi, öğretmenlere yönelik artan şiddet olaylarına dikkat çekmek ve bu duruma karşı bir tepki göstermek amacıyla bugün önemli bir eylem gerçekleştirecek. Bugün yapılacak iş bırakma eylemiyle eş zamanlı olarak Kırklareli İl Merkezi'nde ve Lüleburgaz ilçesinde basın açıklamaları düzenlenecek.

Kırklareli İl Merkezi'nde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü arka kapısında bulunan Dingiloğlu Parkı'nda saat 11.30'da toplanılacak ve saat 12.00'da basın açıklaması gerçekleştirilecek. Aynı saatlerde Lüleburgaz ilçesinde de Kongre Meydanı'nda toplanılacak ve basın açıklaması yapılacak. Eğitim Bir Sen Kırklareli Şubesi, tüm üyelerini öğretmenlere yönelik şiddete karşı seslerini duyurmak ve bu olumsuz duruma dur demek için eyleme katılmaya çağırıyor.

Eğitim Bir Sen Kırklareli Şubesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Eyleme Çağrı! 10 Mayıs yapacağımız iş bırakma eylemine ek olarak Kırklareli İl Merkezinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü arka kapısında bulunan Dingiloğlu Parkında 11.30’da toplanıp 12.00’da basın açıklaması gerçekleştirilecektir. Lüleburgaz ilçemizde Kongre Meydanı’nda 11.30 toplanıp 12.00’da basın açıklamamız gerçekleştirilecektir. Tüm üyelerimizi öğretmene yönelik şiddete dur demeye davet ediyoruz.’’

Haber: H. Murat Taner