Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO), yeni hizmet binasında önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, önceki dönem İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve AK Parti Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi Ziya Eser’i makamında ağırladı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Kırklareli’nin mevcut durumu, sanayi ve ticari gelişmeler, ekonomik konular, problemler ve çözüm önerileri detaylı şekilde ele alındı.

AK Parti Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi Ziya Eser, görüşmede yaptığı değerlendirmede, ülkelerin kalkınmasının ve refah düzeyinin yükselmesinin ticaret ve sanayi ile mümkün olduğunu vurguladı. Trakya Bölgesi’nin üretimin her alanında ülke ekonomisine büyük katkı sunduğunu belirten Eser, Kırklareli TSO’nun bu süreçte önemli bir lokomotif görevi üstlendiğini ifade etti. Sivil toplum kuruluşlarının bölgesel kalkınmada kritik rol oynadığına dikkat çeken Eser, Oda’nın çalışmalarıyla istihdama ve ekonomik canlılığa katkı sağladığını belirterek Başkan Soner Ilık ve yönetimine başarılar diledi.

TSO Başkanı Soner Ilık ise, Ziya Eser’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ilık, bugüne kadar Kırklareli’de istihdamın artırılması ve ekonominin canlanması için yürütülen projeler hakkında bilgi vererek, önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek çalışmaları da paylaştı. Misafirinin güzel temennileri için teşekkür eden Ilık, iş dünyası ile yerel yönetimlerin iş birliği içinde hareket etmesinin Kırklareli’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Kırklareli’nde 39 Umre Yolcusu Dualarla Uğurlandı
Kırklareli’nde 39 Umre Yolcusu Dualarla Uğurlandı
İçeriği Görüntüle

Kırklareli TSO, yeni hizmet binasında gerçekleşen bu tür görüşmelerin hem kurumlar arası iletişimi güçlendirdiğini hem de şehrin ekonomik vizyonuna katkı sunduğunu belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi