Bulut, Tedavi Gören Personeli Ziyaret Etti Bulut, Tedavi Gören Personeli Ziyaret Etti

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ferhat Esener, 24. Dönem Kırklareli Milletvekili Av. Şenol Gürşan ile birlikte Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret ederek, Kırklareli'nin mevcut durumu, sanayi, ticaret ve ekonomik konuları hakkında önemli görüşmelerde bulundu. Esener'in ziyaretine, Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüsnü Güngör Akarca, Aytaç Yüce, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Bars ve Ahmet Eroğlu katıldı.

Toplantıda, ülkenin kalkınması ve refah düzeyinin artmasıyla ilgili Ticaret ve Sanayi'nin önemine vurgu yapıldı. Esener, Trakya Bölgesi'nin ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını belirterek, üretimin her alanında Trakya'nın potansiyeline dikkat çekti. Sivil toplum kuruluşlarının rolü üzerinde duran Esener, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nın istihdamın artması ve ekonominin canlanması için önemli bir rol üstlendiğini ifade etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ise Esener'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırklareli'deki üretim ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Haber: H. Murat Taner

Gelecekpartisi3

Muhabir: Hacı Murat Taner