Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO), Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) heyetini ağırlayarak karşılıklı iş birliği ve sektörel gelişmeler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

Pınarhisar MYO’da Pasta Süsleme Yarışması Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Pınarhisar MYO’da Pasta Süsleme Yarışması Renkli Görüntülere Sahne Oldu
İçeriği Görüntüle

Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüsnü Güngör Akarca, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Eroğlu, Meclis Üyesi Kadir Duran ve Meslek Komitesi Üyesi Burak Özbasmacı’dan oluşan heyet, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve 7. Meslek Komitesi Üyesi Turgay Kaya, Komite Başkanı Seçil Kaplan, Komite Başkan Yardımcısı Telat Esa ve Dış İlişkiler Yöneticisi Veysel Dönmez’i misafir etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, bu tür ziyaretlerin iki oda arasındaki sinerjiyi artırdığına dikkat çekerek, “Bu gibi ziyaretler odalar arası iş birliğini ve sinerjiyi ortaya çıkarmaktadır. Ortaya çıkan sinerji bizlere ticari hayatta daha sağlam adımlar atmamızı sağlayacak, dolayısıyla da başarı getirecektir. Yapacağımız istişare toplantısı hem ticaret hacmimizi genişletecek hem de birbirimizi yakından tanıma fırsatı sağlayacaktır. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 7. Meslek Komitesi Üyelerine anlamlı ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda iki oda temsilcileri karşılıklı teşekkürlerini sunarak, ilerleyen dönemlerde daha sıkı bir iletişim ve proje bazlı çalışmalar yapılması konusunda olumlu görüş bildirdiler. İş dünyasını bir araya getiren bu buluşma, bölgesel kalkınma açısından da önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak: Haber Merkezi