Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı görevine seçilen Ali Dermenci’ye “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen görüşmede, bölgedeki tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik yapılabilecek iş birliği olanakları ele alındı.
Ziyarette konuşan Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, kentin ekonomisini ve istihdamını artırmak amacıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını vurguladı. Ilık, bugüne kadar gerçekleştirilen projeler ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında da bilgiler paylaştı.
Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Ali Dermenci ise, yapılacak projelerde ortak hareket edebileceklerini ve iş birliğine her zaman açık olduklarını ifade etti. Dermenci, nazik ziyaretleri ve güzel temennileri dolayısıyla Soner Ilık ve İsmail Hakkı Özsan’a teşekkür ederek, birlikte yapılacak çalışmaların bölge ekonomisine katkı sağlayacağına inandığını belirtti.