Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Anne Ölümleri İnceleme Komisyonu'nu Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Duran ADA başkanlığında bir araya getirdi. Anne Ölümleri İzleme Programı kapsamında ildeki vakaların incelendiği toplantı, 4 Nisan Perşembe günü saat 16:00'da Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kırklareli’ne 11 Atama Gerçekleştirildi Kırklareli’ne 11 Atama Gerçekleştirildi

Toplantıda, il sağlık müdürlüğü yöneticileri, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi uzman hekimleri ve sağlık çalışanları yer aldı. Anne ölümleri vakaları detaylı bir şekilde değerlendirilerek, alınması gereken tedbirler ve iyileştirme noktaları üzerinde görüşmeler yapıldı.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama, ‘’Anne Ölümleri İl İnceleme Komisyonu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Duran Ada başkanlığında toplanmıştır. Anne Ölümleri İzleme Programı kapsamında ilimizdeki vakalar,il sağlık müdürlüğü yöneticileri, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi uzman hekimleri ile sağlık çalışanlarından oluşan  komisyon  04.04.2024 tarihinde saat 16:00 ‘da Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda yapılan toplantı ile değerlendirilmiştir.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner