Cold Brew Yeniden Menüde Cold Brew Yeniden Menüde

Kırklareli'nin meşhur lezzet duraklarından biri olan Birtat Köftecisi, gerçekleştirilen yeni konsept, düzenleme ve tadilat çalışmaları nedeniyle Ramazan Bayramı'nın 2. gününde hizmet vermeye devam edecek. 1974 yılında Kırklareli merkezinde açılan Birtat Köftecisi, eşsiz köftesi, zengin menüsü, profesyonel kadrosu, hızlı servis anlayışı, cazip fiyat alternatifleri ve sıcak atmosferiyle Kırklarelililere hizmet vermektedir.

Birtat Köftecisi, iş toplantılarının keyifli anlara, arkadaş buluşmalarının lezzet karnavalına dönüştüğü, günün yorgunluğunu sevdiklerinizle birlikte huzurla geçirebileceğiniz bir ortam sunuyor. Usta ellerden çıkan birbirinden lezzetli menüsü ile sadece damaklara değil gözlere de hitap ediyor. Ayrıca, köftecide kullanılan etler yüzde yüz doğal ve yüzde yüz dana etinden helal kesim yapılarak üretilmektedir.

Kırklareli Birtat Köftecisi, yıllardır lezzet ve kaliteden ödün vermeden müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor. Ramazan Bayramı'nın 2. gününde de hizmete açık olacak olan köfteci, Kırklareli'nin ve çevre illerin lezzet tutkunlarını ağırlamaya hazır.

Haber: H. Murat Taner