Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hayata geçirilen “Yüzyılın Konut Projesi” kapsamında Kofçaz’a 60 konutluk TOKİ projesi kazandırıldığını müjdeledi.
Başkan Şenol, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kofçaz’a Yeni TOKİ Konutları Müjdesi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, “Yüzyılın Konut Projesi” kapsamında ilçemize 60 konutluk TOKİ projesi kazandırılıyor.
Bu önemli yatırımın hayata geçmesinde katkı ve desteklerini esirgemeyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza, TOKİ Başkanlığımıza, Kırklareli Milletvekilimiz Sayın Ahmet Gökhan Sarıçam’a ve emeği geçen herkese Kofçaz halkı adına teşekkür ediyorum.
Yeni konutlarımız, ilçemizin konut ihtiyacını karşılayacak, yaşam kalitesini artıracak ve Kofçaz’ın gelişimine önemli bir ivme kazandıracaktır. Kofçaz’ımıza, hemşehrilerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Yeni konutların Kofçaz’ın sosyal ve ekonomik yapısına önemli katkılar sunacağını belirten Şenol, projenin sadece bir inşaat yatırımı değil, aynı zamanda ilçenin geleceğine yapılan bir yatırım olduğunu vurguladı.





