Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kırklareli İrtibat Ofisi, tarım sektöründe faaliyet gösterenleri bir araya getirmek amacıyla önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. IPARD III programı bilgilendirme toplantısı, 18 Nisan 2024 Perşembe günü saat 10:30'da Kofçaz Hükümet Konağı Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek.

Toplantıya katılacak olanlar, TKDK'nın sunduğu destekler ve IPARD III programı hakkında detaylı bilgi edinecekler. Tarım sektöründe faaliyet gösteren işletmeciler, çiftçiler ve sektör temsilcileri, toplantıya katılarak fırsatları değerlendirme imkanı bulacaklar.

TKDK Kırklareli İrtibat Ofisi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kırklareli İrtibat Ofisi tarafından düzenlenen IPARD III programı bilgilendirme toplantısına katılımlarınızı bekleriz.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner