Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, borsa üyesi olan Ali Güçlü Et ve Et Ürünleri firmasını ziyaret ederek firma sahipleri Ali Güçlü ve Okan Güçlü ile bir araya geldi. Bölgede tarım ve hayvancılık sektörünün gelişimine katkı sağlayan işletmelerle gerçekleştirilen istişareler kapsamında yapılan ziyarette, et ve et ürünleri sektörünün mevcut durumu ile bölgede yürütülen hayvancılık faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Kırklareli TSO’da Sigortacılık Sektörü Değerlendirildi
Kırklareli TSO’da Sigortacılık Sektörü Değerlendirildi
İçeriği Görüntüle

Başkan Altıntel ile Ali Güçlü ve Okan Güçlü arasında gerçekleştirilen görüşmede, sektördeki güncel gelişmeler, mevcut fırsatlar ve işletmelerin karşılaşabileceği sorunlara yönelik çözüm önerileri ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı buluşmada, yerel üretim güçlerinin desteklenmesinin yanı sıra kurumlar ve sektör temsilcileri arasındaki iş birliğinin üretim ve ticaret faaliyetlerine sağlayacağı katkılar değerlendirildi. Bölgedeki üreticilerin ihtiyaçlarının doğru şekilde belirlenmesi ve sektörün gelişimine yönelik ortak çalışmalar yürütülmesinin önemine dikkat çekildi.

Başkan Altıntel, ziyaret sırasında gösterdikleri misafirperverlik ve gerçekleştirdikleri samimi görüş alışverişi dolayısıyla Ali Güçlü ve Okan Güçlü’ye teşekkür etti. Kırklareli Ticaret Borsası’nın üyeleriyle bir araya gelerek sektörlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini yakından takip etmeyi sürdüreceği belirtilirken, bölge üreticilerinin ortak akıl ve dayanışma anlayışı içerisinde desteklenmesine yönelik çalışmaların devam edeceği ifade edildi.

Kaynak: Haber Merkezi