Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü'nün talimatı doğrultusunda 30 Nisan 2024 tarihinde önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Bu toplantıda, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema Çomaklı başkanlığında, tüm kamu sağlık tesisleri yöneticileri bir araya geldi.

Yöneticiler, CİMER Başvurularını Değerlendirdi Yöneticiler, CİMER Başvurularını Değerlendirdi

Toplantının ana gündem maddesi, Tasarruf Tedbirleri kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirilmesiydi. 1. Dönem Kullanım Değerlendirme Komisyonu toplantısında, tasarruf tedbirleri çerçevesinde alınan kararlar ve uygulamalar gözden geçirilerek değerlendirildi. Toplantı, kamu sağlık tesislerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yönetilmesini sağlamak amacıyla yapılan çalışmaların etkisini değerlendirmek için önemli bir platform sağladı.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğünün 30/09/2019 tarih ve 1245 sayılı “Kullanım Değerlendirme Komisyonları”nın oluşturulmasına ilişkin yazısına istinaden; 30 Nisan 2024 tarihinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema Çomaklı Başkanlığında, tüm kamu sağlık tesisleri yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirilen 1. Dönem Kullanım Değerlendirme Komisyonu toplantısında Tasarruf Tedbirleri kapsamında komisyon çalışmaları değerlendirilmiştir.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner