Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kofçaz ilçesinde görevli İlçe Müdürlüğü personeline yönelik önemli bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

"Daha çok yağmur yağsın" dedi iş yerini su bastı "Daha çok yağmur yağsın" dedi iş yerini su bastı

Toplantıda, Bakanlık temsilcisi olarak görev alan personellerin görev ve sorumluluklarının değerlendirilmesi yapıldı. Ayrıca kooperatifçilik alanında yürürlükte olan mevzuat ile birlikte, Kooperatif Bilgi Sistemi (KOOPBİS) hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

Eğitim çalışmasının, sahadaki uygulamaların daha etkin yürütülmesi ve personelin mevzuata hâkimiyetinin artırılması amacıyla düzenlendiği belirtildi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, bu tür toplantıların kooperatiflerin işleyişinde şeffaflık, sürdürülebilirlik ve verimliliğin artırılması adına büyük önem taşıdığını ifade etti.

Kırklareli genelinde benzeri eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerinin sürdürüleceği bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi