Lüleburgaz İlçesi'nde planlanan 1. Kademe Bocce Yardımcı Antrenörlük Kursu, 8 Kasım Stadyumu, Gençlik Merkezi ve Huzurevi'nde gerçekleştirilen eğitimlerle başladı. Toplamda 13 öğretmenin katılım gösterdiği kurs, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem'in de ziyaretiyle taçlandırıldı.

Eğitimler, Bocce sporunu daha geniş kitlelere yaymak ve sporun temel bilgi ve becerilerini öğrenmek isteyen öğretmenlere yönelik olarak düzenleniyor. 1. Kademe Bocce Yardımcı Antrenörlük Kursu kapsamında katılımcılara bocce sporunun temel prensipleri, oyun kuralları, stratejileri ve antrenman yöntemleri gibi konularda eğitim veriliyor.

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, kursun başlamasıyla birlikte eğitim alanını ziyaret ederek katılımcılara başarılar diledi.

Kaymakamlık, ziyaret ve incelemeler hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İlçemizde planlanan 1. Kademe Bocce Yardımcı Antrenörlük Kursu 8 Kasım Stadyumu, Gençlik Merkezi ve Huzurevinde verilen eğitimlerle başladı. 13 öğretmenimizin katılım gösterdiği eğitimi Kaymakamımız Sayın Salih Yüce ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cihan Erdem ziyaret etti.”

Devler Ligi'nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund Devler Ligi'nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund

Haber: H. Murat Taner