Lüleburgaz İlçe Müftüsü Sabri Demir, Kadıali Camii’nde Ramazan ayı boyunca büyük bir manevi coşkuyla eda edilen hatimle teravih programının tamamlanmasının ardından hafızlarla bir araya geldi. Bir ay boyunca Kur’an-ı Kerim tilavetiyle gerçekleştirilen program, cemaatin yoğun ilgisiyle tamamlanırken, hafızlar İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Müftü Demir, ziyarette yaptığı konuşmada hafızların Ramazan ayı boyunca gösterdikleri gayret ve özveriden dolayı teşekkür ederek, özellikle öğle namazı sonrası gerçekleştirilen mukabele programlarının önemine dikkat çekti. Program kapsamında hafızlar Hicabi Tekeç, Arif Akyüz ve Muhammed Servet Budak’a İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi. Ayrıca hafızların bir ay boyunca camiye ulaşımını sağlayan Kadıali Camii İmam Hatibi Nurullah Akman’a da teşekkür edildi.

İnece’de Oyun ve Aile Parkı Hizmete Açıldı
İnece’de Oyun ve Aile Parkı Hizmete Açıldı
İçeriği Görüntüle

Programa Din Hizmetleri Uzmanı Resul Çay, Sokullu Mehmet Paşa Camii İmam Hatibi Mücahit Erginoğuzlu, Müftülük Şoförü Nurhan Küçükhacı ile Lüleburgaz Trakya Afet Gönüllüleri ve Doğa Koruma Derneği Başkanı Ahmet Dörtler katıldı. Müftü Demir, Ramazan boyunca camide gerçekleştirilen çay ikramı organizasyonuna katkılarından dolayı Ahmet Dörtler’e de teşekkür etti. Hatimle teravih programı yapılan dualarla sona ererken, hafızların gayreti ve cemaatin ilgisi takdirle karşılandı.

Kaynak: Haber Merkezi