Lüleburgaz Belediyesi, bilgi çağında internet erişiminin bir lüks değil, temel bir ihtiyaç olduğu anlayışıyla ücretsiz Wi-Fi hizmetini kent genelinde yaygınlaştırmaya devam ediyor. Belediye tarafından yapılan açıklamada, kamusal alanlarda vatandaşların ücretsiz ve kolay internet erişimine ulaşmasının hedeflendiği vurgulandı.

Bu kapsamda daha önce meydanlar ve belediyeye ait tesislerde sunulan ücretsiz internet hizmeti, yeni noktalarla genişletildi. Zübeyde Hanım Parkı ve Zeliha Özbek Parkı da ücretsiz Wi-Fi hizmeti verilen alanlar arasına dahil edildi. Vatandaşlar, bu noktalarda ayda 5 bin dakika ücretsiz internetten yararlanabilecek.

Ücretsiz internet hizmetinden faydalanmak isteyenlerin, belediyenin Wi-Fi adresine giriş yaparak tek seferlik kullanıcı kaydı oluşturmasının yeterli olduğu bildirildi. Uygulamanın özellikle öğrenciler, gençler ve kamusal alanları aktif kullanan vatandaşlar için önemli bir kolaylık sağladığı ifade edildi.

Lüleburgaz KYK’da Doğu Türkistan Konferansı Düzenlendi
Lüleburgaz KYK’da Doğu Türkistan Konferansı Düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Lüleburgaz Belediyesi’nin ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunduğu noktalar arasında Kongre Meydanı, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı, LYFA, LYKA, LYBA, LYLA tesisleri ile birlikte Zeliha Özbek Parkı ve Zübeyde Hanım Parkı yer alıyor. Belediye yetkilileri, dijital erişimi artırmaya yönelik çalışmaların önümüzdeki süreçte de devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi