Kırklareli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, seçim gününde eşi Sibel Kesimoğlu ile birlikte Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu 1121 No'lu sandıkta oy kullandı. Oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kesimoğlu, seçimin ilimiz için ve adaylar için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Kesimoğlu, yaptığı açıklamada, her zaman Kırklareli halkının sağduyusuna güvendiklerini ve hak edeni mutlaka seçeceğini ifade etti. Kesimoğlu, ‘’Eşimle birlikte vatandaşlık görevimizi yaptık, oylarımızı kullandık. İlimiz için, adaylar için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Her zaman sağduyusuna güvendiğimiz Kırklareli halkı hak edeni mutlaka seçecektir, değerlendirecektir. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.’’ dedi.

Ayrıca, iki gün önce kayınpederini kaybettiğini belirten Kesimoğlu, duygularını paylaştı. Kayınpederiyle olan yakın ilişkisine vurgu yaparak onu arkadaşı ve yoldaşı olarak nitelendiren Kesimoğlu, "Bildiğiniz gibi iki gün önce maalesef kayınpederimi kaybettim. Biz kırk yıllık iki kardeştik, kayınpeder-damat ilişkisinin ötesinde. Arkadaşımı kaybettim, yoldaşımı kaybettim. Işıklar içinde uyusun, mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

AK Partili Belediye Başkanları Toplantıda Buluştu AK Partili Belediye Başkanları Toplantıda Buluştu

Haber: H. Murat Taner