Alt yapı çalışmalarında 2.yüzyıla ait kitâbe bulundu Alt yapı çalışmalarında 2.yüzyıla ait kitâbe bulundu

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Edirne ve Kırklareli il jandarma komutanlıklarına teşekkür etti. Özbaş, suç ve suçun önlenmesi, bağımlılıklarla mücadele, erken yaş evlilik, refakatsiz çocuklar ve kadına yönelik şiddet gibi önemli çalışma alanlarında yapılan işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Bu alanlardaki işbirliğinin güçlendirilmesinin toplumda olumlu etkiler yarattığını belirtti.

Özbaş, jandarma komutanlıklarının gösterdiği ilgi ve işbirliğinin, sosyal hizmetlerin etkin bir şekilde yürütülmesine katkı sağladığını ifade etti. Aynı zamanda, bu işbirliğinin suçun önlenmesi, bağımlılıklarla mücadele ve kadına yönelik şiddet gibi alanlarda toplumun bilinçlenmesine de yardımcı olduğunu vurguladı.

İl Müdürü Özbaş, bu tür işbirliklerinin devam etmesinin toplumun refahı ve güvenliği açısından büyük önem taşıdığını belirterek şu ifadelere yer verdi; “Suç ve suçun önlenmesi, bağımlılıklarla mücadele, erken yaş evlilik, Refakatsiz çocuklar, Kadına yönelik şiddetle mücadele vb. çalışma alanlarımız kapsamında Edirne ve Kırklareli il jandarma komutanlıklarına göstermiş oldukları ilgi ve işbirliğinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Haber: Arzu Dursun Atay 

Muhabir: Arzu Dursun Atay