Demirköy Belediye Başkanlığı, Kırklareli Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Sn. Soner Deniz ve beraberindeki heyeti ağırladı. MÜSİAD Başkanı Soner Deniz, Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında Başkan Deniz, Başkan Gün’e görevinde başarılar diledi ve MÜSİAD olarak Demirköy’e katkı sağlamak adına yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Gün, MÜSİAD Başkanı Deniz ve beraberindekilere teşekkür ederek, ilçenin gelişimi için yapılacak her türlü işbirliğine açık olduklarını belirtti.

Başkan Gün, yaptığı açıklamada, “Kıymetli MÜSİAD başkanımıza ziyaretinden dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim.’’ ifadelerini kullandı. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ardından sona erdi. Demirköy Belediye Başkanlığı, ilçenin kalkınması için yerel ve bölgesel işbirliklerini sürdüreceklerini belirtti.

Doğa temelli çözümlerle tarımın sürdürülebilirliği artırılacak Doğa temelli çözümlerle tarımın sürdürülebilirliği artırılacak

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner